trail.hu VersenyekKapcsolat  
 

Általános Felhasználói Szerződés

Tisztelt Felhasználó!

Ön a jelen weboldal használatával, illetőleg az azon történő regisztrációval, az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel illetve személyes jelentkezésének rögzítésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Bükki Terepfutók Baráti Köre Egyesület rendezvényeire történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerzödési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetért.

Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet az alábbiakban rögzített feltételekkel, vagy ezeket magára nézve nem tudja kötelező érvényűnek elfogadni, ne használja Honlapunkat.

Általános feltételek
Az oldalon elhelyezett tartalom a Bükki Terepfutók Baráti Köre Egyesület tulajdonát képezi, az elhelyezett tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak.
A felhasználó a honlapról letöltött anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználására jogosult.
Egyesületünk jogosult a honlap tartalmát egyoldalú döntése alapján megváltoztatni, illetőleg a honlap üzemeltetését bármikor felfüggeszteni, vagy azt véglegesen törölni. Egyesületünk nem vállal felelősséget a fentiekben felsorolt magatartások tanúsítása miatt a felhasználókat ért semmilyen sérelemért.
A honlap tartalmának módosítása a felhasználókra nézve a honlap használatával kötelező erejűvé válnak, javasolt ezért az esetleges módosítások időről időre történő nyomon követése.

Regisztráció
A nevezés során lehetőség van Facebook és Google felhasználói fiókkal regisztrálni. Kérjük abban az esetben válaszson ezek közül ha biztos benne, hogy ezeken az oldalakon a valódi nevét és adatait adta meg. Valótlan személyi információkkal nevezett versenyzők nem indulhatnak a versenyeinken.

Szerzői jogok
A Honlap, az azon elhelyezett képi és szöveges tartalom, a tartalmak elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, és e jogoknak Egyesületünk a jogosultja.
Önnek lehetősége van ezen tartalmak személyes célú felhasználására, ugyanakkor e tartalmakat Ön semmilyen módon nem változtathatja meg, illetőleg ezen tartalmakkal nem élhet vissza.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a fentieken túl Ön nem jogosult a honlapon található tartalmakat, vagy azok részleteit kereskedelmi forgalomban terjeszteni.
Amennyiben Ön a Honlapon elhelyezett tartalommal visszaél, így például az anyagokat úgy nyomtatja ki, másolja le vagy terjeszti, amely nem felel meg a jelen Felhasználási Feltételekben rögzítetteknek, Ön haladéktalanul köteles jogsértő magatartását befejezni, illetőleg az ilyen anyagokat megsemmisíteni.

A Honlap tartalmának módosítása, az elhelyezett tartalmak megbízhatósága
Egyesületünk fenntartja a jogot arra, hogy bizonyos időközönként frissíthesse, illetőleg megváltoztathassa a Honlap tartalmát. Kérjük, Honlapunk böngészése során vegye figyelembe, hogy ezen módosítások a Honlap felhasználóira kötelező érvényűek, ezért javasoljuk, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket szíveskedjen időről időre áttanulmányozni, és ily módon az általunk esetlegesen eszközölt módosításokról tájékozódni.
Egyesületünk minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek legyenek, azt azonban nem tudjuk minden esetben garantálni, hogy az itt elhelyezett információk pontosak, teljesek, illetve naprakészek, kérjük, ezt a felhasználás során szintén vegye figyelembe.
Egyesületünk fenntartja a jogot arra, hogy adott esetben a Honlapot megszüntesse, vagy üzemeltetését felfüggessze, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Korlátozott felelősségvállalás
Ön - mint felhasználó - honlapunkat kizárólag saját felelősségére használja, és a honlap használatával tudomásul veszi, hogy Egyesületünk nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen Önt ért károkért, vagy veszteségekért, amelyek honlapunk használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, az egyes tartalmak pontatlanságából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Kapcsolat
Amennyiben a jelen Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken:
Bükki Terepfutók Baráti Köre Egyesület
Cím: 3532 Miskolc, Győri kapu 63.
info kukac mbtrail.hu